De volgende fouten zijn geconstateerd:
verzendingFlexibel kwaliteitTop kwaliteit! aanspreekpuntOne Stop
SYNC Parkstad
phone+31 455 41 55 66
SYNC Parkstad phone+31 455 41 55 66
Cadeau- en inpakpapier

Cadeau- en inpakpapier


Cadeaupapier bedrukt met eigen ontwerp

 

Geef je product of cadeau net dat beetje meer aandacht door het in te pakken met cadeaupapier naar eigen ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan inpakpapier met jouw eigen logo. Of een uniek motief uitgevoerd in de huisstijl kleuren van je bedrijf. Kom tijdens Sinterklaas en Kerst origineel voor de dag en onderscheid je van de massa!

 

Doordat we het cadeaupapier printen, is er geen minimum afname noodzakelijk. Dus ook voor een kleine oplage cadeautjes is het mogelijk een unieke verpakking te maken.

 

Het is zelfs mogelijk om het inpakpapier te personaliseren met bijvoorbeeld de naam van de ontvanger er op geprint. Of een foto van de ontvanger of afzender.

 

We printen het ontwerp op stevig 70 grams Kraft papier met een kenmerkende uitstraling. De lange stevige vezels in het papier maken het uitermate geschikt als inpakpapier. Het Kraft papier is ongebleekt en dus vriendelijk voor het milieu.

 

Neem voor meer informatie of een offerte contact op met ons bedrijfsbureau via verkoop@synckleurt.nl of bel ons: 045 -541 55 66.

Heeft u vragen? wij helpen u graag!
Wij verzorgen graag een offerte op maat!

Wat kunnen we voor u betekenen

Print/druk

Signing

Promotieartikelen

Mailings

Maatwerk

Wat vinden onze klanten?

U bent nu aangemeld voor onze nieuwsbrief.
kleurenbalk
Contact
SYNC Parkstad
AdresSportstraat 6, 6466 AW Kerkrade
Telefoon+31 455 41 55 66
Mailinfo@synckleurt.nl