De volgende fouten zijn geconstateerd:
verzendingFlexibel kwaliteitTop kwaliteit! aanspreekpuntOne Stop
SYNC Parkstad
phone+31 455 41 55 66
SYNC Parkstad phone+31 455 41 55 66
Evenement registratie

Evenement registratie


Wanneer je ruime aantallen uitnodigingen voor een evenement verstuurt, kan het bijhouden van alle reacties een hele opgave zijn. Wie komt wel, wie komt niet, wie komt wanneer?  Omdat wij graag meedenken en ontzorgen, hebben wij daar een oplossing voor bedacht: Sync Event Registratie.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Ontzorging
  • Geen administratie/registratie bijhouden
  • Professioneel mailen
  • Veilig online registreren conform AVG 2018 (Algemene Verordening Gegevensbescherming )
  • Hoge attentiewaarde
  • Mogelijkheid eigen huisstijl uitstraling

Hoe werkt het?

Wij vermelden op jouw uitnodigingen een webadres of QR-code van een internetpagina waar de genodigden antwoord kunnen geven op jouw uitnodiging en eventuele keuzes kenbaar kunnen maken. Deze reacties slaan wij op in een Dbase, bijvoorbeeld een Excelbestand. Na afloop van de inschrijftermijn hebben we dus een complete lijst van deelnemers en hun keuzes. 

Wij kunnen de inschrijfpagina hosten op onze website in onze huisstijl. Op die manier is jouw informatie goed beveiligd, wij werken alleen met veilige (HTTPS) verbindingen. Klik hier voor een voorbeeld van een standaard inschrijfpagina. Het demo formulier is actief, vul het maar eens in, klik op 'aanmelden' en check jouw e-mail. De getoonde mogelijkheden worden natuurlijk altijd afgestemd op jouw wensen.

Daarnaast is het mogelijk een inschrijfpagina volledig aan te passen aan het uiterlijk van jouw website en daar ook te hosten. 

 

De inschrijvers ontvangen direct na een inschrijving per mail een bevestiging. Indien gewenst kunnen we daar ook een tweetraps verificatie, een zg. 'double-opt-in' van maken. Dat wil zeggen dat de inschrijver na inschrijving zijn keuze nogmaal verplicht moet bevestigen middels een linkje in de bevestigingsmail. Dat is conform de richtlijnen AVG die vanaf mei 2018 verplicht zijn.

 

Altijd op de hoogte

Als je tijdens de inschrijfperiode op de hoogte wilt blijven van het daadwerkelijke aantal inschrijvingen kunnen we daar notificatie per e-mail voor activeren. Je ontvangt dan per inschrijving een e-mail met de gegevens van de inschrijver. Tussentijdse overzichten zijn ook mogelijk. Zo kun je indien het aantal inschrijvingen onverhoopt achterblijft bij de verwachting, op tijd tot actie overgaan. Bijvoorbeeld door het verzenden van een herinnerings e-mail. Ook daarbij kunnen wij je ondersteunen.

 

Veel mogelijkheden

Na afloop van de inschrijftermijn beschikken we over een lijst met inschrijvers en hun keuzes. Wat kunnen we daar mee? In het meest eenvoudige geval heb je een lijst zodat je weet wie je kunt verwachten. Maar er is veel meer mogelijk. De verkregen info maakt het mogelijk om volledig gepersonaliseerd gedrukte bevestigingen te versturen. Of voor alle deelnemers alvast een naambadge klaar te leggen. Of stel we hebben gevraagd naar het geslacht van de bezoeker. Dan is het mogelijk een op het geslacht afgestemde goody-bag voor te bereiden. En wie wordt er nu niet vrolijk van een goed gevulde goody-bag?

Reden te meer om snel contact met ons op te nemen zodat één van onze adviseurs je alles over deze oplossing kan vertellen. 

Heeft u vragen? wij helpen u graag!
Wij verzorgen graag een offerte op maat!

Wat kunnen we voor u betekenen

Print/druk

Signing

Promotieartikelen

Mailings

Maatwerk

Wat vinden onze klanten?

U bent nu aangemeld voor onze nieuwsbrief.
kleurenbalk
Contact
SYNC Parkstad
AdresSportstraat 6, 6466 AW Kerkrade
Telefoon+31 455 41 55 66
Mailinfo@synckleurt.nl