De volgende fouten zijn geconstateerd:
verzendingFlexibel kwaliteitTop kwaliteit! aanspreekpuntOne Stop
SYNC Parkstad
phone+31 455 41 55 66
SYNC Parkstad phone+31 455 41 55 66
Uniek relatiegeschenk

Uniek relatiegeschenk


Op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Geef eens een reproductie weg!

Steeds meer kunstenaars vinden de weg naar Sync voor het maken van hoogwaardige reproducties van hun werk. Wij digitaliseren werken tot maar liefst 1,5 bij 2,5 meter. Wanneer een werk eenmaal is gedigitaliseerd, gaat onze lithografie specialist aan de slag. Hij zorgt ervoor dat een scan kleurecht kan worden geprint. Vervolgens gaan onze vormgevers aan de slag om een certificaat van echtheid te ontwerpen dat past bij het werk. In diezelfde ontwerprichting geven we ook een verzend-koker vorm. Zo ontstaat een complete set bestaande uit een hoogwaardige reproductie, een zogenaamde giclèe print, een certificaat en een koker. Een echt uniek relatiegeschenk, dat wij volledig naar jouw wens kunnen personaliseren!

Binnen ons steeds groeiende netwerk bevindt zich zeker een kunstenaar die een voor jouw doel geschikt werk heeft gemaakt. Het is zelfs mogelijk om speciaal voor dit doel een werk te laten schilderen. Voor een overzicht van werk dat wij al eerder hebben gedigitaliseerd, kun je terecht op www.wijprintenkunst.nl 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialist Chrit Quanjel kan je hier alles over vertellen. Hij is bereikbaar via 06-51287938.

Heeft u vragen? wij helpen u graag!
Wij verzorgen graag een offerte op maat!

Wat kunnen we voor u betekenen

Print/druk

Signing

Promotieartikelen

Mailings

Maatwerk

Wat vinden onze klanten?

U bent nu aangemeld voor onze nieuwsbrief.
kleurenbalk
Contact
SYNC Parkstad
AdresSportstraat 6, 6466 AW Kerkrade
Telefoon+31 455 41 55 66
Mailinfo@synckleurt.nl