De volgende fouten zijn geconstateerd:
verzendingFlexibel kwaliteitTop kwaliteit! aanspreekpuntOne Stop
SYNC Parkstad
phone+31 455 41 55 66
SYNC Parkstad phone+31 455 41 55 66
Couverteren in envelop

Couverteren in envelop


Mailings kunnen wij op diverse manieren verzenden. Onder andere gecouverteerd, dus in een envelop. In allerlei formaten, met of zonder venster, al dan niet full colour bedrukt.

Door jarenlange ervaring is er bij Sync een gedegen kennis aanwezig over database merging in combinatie met brieftekst. Ook bezit Sync de juiste software om complexe mailings te verzorgen, bijvoorbeeld als er sprake is van variabele afbeeldingen of teksten.

De ervaring leert dat bij veel klanten vaak maar één persoon volledig op de hoogte is van het samenvoegen van bestanden met tekst en het printen hiervan. Met alle risico’s van dien. Bij Sync zijn diverse databasespecialisten aanwezig, waardoor de continuïteit nooit in gevaar komt. Deadlines worden daardoor altijd gehaald, dus ook bij grote oplages.

Uw voorraadbeheer verloopt nog efficiënter als u uw direct mailings koppelt aan onze bestelportal. Voor veel klanten hebben wij een voorraad briefpapier en enveloppen in huis. Via de bestelportal zien onze klanten precies hoeveel er nog op voorraad ligt van het benodigde huisstijldrukwerk (dat mogelijk wordt gebruikt voor een mailing). Sync beheert dit voor haar klanten, waardoor er tijdig een signaal volgt als de voorraden onder een minimum niveau komen. Dit voorkomt vertragingen in levering.

Tot slot kan Sync u voordelige frankeertarieven bieden. Business Post Zuid-Limburg is de (inpandige) buurman van Sync Parkstad en door het grote volume dat Sync  aanbiedt, hebben wij zeer scherpe porto tarieven. Business Post is een betrouwbare partner, bedient veel grote klanten uit Limburg en is een WSW-bedrijf. Dit past prima in onze MVO-gedachte en waarschijnlijk ook in de uwe.

Heeft u vragen? wij helpen u graag!
Wij verzorgen graag een offerte op maat!

Wat kunnen we voor u betekenen

Print/druk

Signing

Promotieartikelen

Mailings

Maatwerk

Wat vinden onze klanten?

U bent nu aangemeld voor onze nieuwsbrief.
kleurenbalk
Contact
SYNC Parkstad
AdresSportstraat 6, 6466 AW Kerkrade
Telefoon+31 455 41 55 66
Mailinfo@synckleurt.nl