De volgende fouten zijn geconstateerd:
verzendingFlexibel kwaliteitTop kwaliteit! aanspreekpuntOne Stop
SYNC Parkstad
phone+31 455 41 55 66
SYNC Parkstad phone+31 455 41 55 66
Lithograferen

Lithograferen


Het op kleur brengen van beelden, zodat zij in reproductie (bijv. druk) nagenoeg gelijk zijn aan het origineel. Dit gebeurt middels het aanpassen van de kleurwaarden en printen van proeven. De prints worden beoordeeld onder daglicht lampen (+/- 5300 K), de norm in de grafische industrie.

 

Wanneer we lithograferen met als einddoel het vervaardigen van drukwerk is het van belang dat men aangeeft op welk papier er gedrukt zal worden. Een gestreken papier reageert anders op inkt dan een ongestreken papier.

 

Bij reproductie op andere dragers, wordt de proef op de daadwerkelijke drager gemaakt en vergeleken met het origineel.

 

Een praktijkvoorbeeld is het werk dat we doen voor onze klant Aquanova, een toonaangevende ontwerper van badkamerproducten met een sterke focus op hoge kwaliteit en ontwerp. Voor Aquanova verzorgen we al meer dan 15 jaar de lithografie en retouche. Onze opdracht is er voor te zorgen dat de kleur van de artikelen in het drukwerk overeenkomt met de daadwerkelijke kleur van het origineel. Aquanova hecht hier terecht veel waarde aan, daar je maar eenmaal een eerste indruk kunt maken. Als de kleur van de producten in de gedrukte brochure niet correspondeert met het uiteindelijk te ontvangen product, is de kwaliteitservaring een stuk minder. Tevens voorkomt dit discussies met de klant hierover.

Heeft u vragen? wij helpen u graag!
Wij verzorgen graag een offerte op maat!

Wat kunnen we voor u betekenen

Print/druk

Signing

Promotieartikelen

Mailings

Maatwerk

Wat vinden onze klanten?

U bent nu aangemeld voor onze nieuwsbrief.
kleurenbalk
Contact
SYNC Parkstad
AdresSportstraat 6, 6466 AW Kerkrade
Telefoon+31 455 41 55 66
Mailinfo@synckleurt.nl