De volgende fouten zijn geconstateerd:
verzendingFlexibel kwaliteitTop kwaliteit! aanspreekpuntOne Stop
SYNC Parkstad
phone+31 455 41 55 66
SYNC Parkstad phone+31 455 41 55 66
HUB foedraal

HUB foedraal


HuB Kerkrade: bruisend hart van de stad!

HuB Kerkrade is de verzamelnaam van Parkstad Limburg Theater, de Bibliotheek, de Muziekschool en het Culturele Middenveld van de gemeente en inwoners van Kerkrade. De her-opening van Parkstad LimburgTheater Kerkrade is op 25 oktober 2017 geweest. 

Het ontwerp, concept en naam zijn gerealiseerd door reclame bureau DOOR. Wij hebben samen met DOOR diverse items voor de grote opening van HuB Kerkrade mogen realiseren. Tijdens de openingsvoorstelling ontvingen de genodigden het boek Viva La Vida, over de realisatie van het nieuwe imposante standbeeld nabij het nieuwe winkelhart in Kerkrade.

Voor dit boek hebben wij samen met DOOR een foedraal bedacht en gerealiseerd, die het presenteren van dit boek een extra cachet gaf tijdens de uitreiking hiervan.

Ook hebben wij bewegwijzering bordjes voor in de binnenstad geproduceerd. Voor in de nieuwe ontmoetingsruimte van Parkstad Limburg Theater Kerkrade, de Bibliotheek, de Muziekschool en het Culturele Middenveld, hebben wij diverse blikvangers geproduceerd waaronder meerdere roll-up systemen en grote X-bord displays.  

Ben jij ook op zoek naar een maatwerk oplossing om een evenement of product meer attentiewaarde te geven? Neem dan contact op met onze adviseurs via verkoop@synckleurt.nl of gebruik het contactformulier op de website. 


Terug naar alle projecten
Heeft u vragen? wij helpen u graag!
Wij verzorgen graag een offerte op maat!

Wat kunnen we voor u betekenen

Print/druk

Signing

Promotieartikelen

Mailings

Maatwerk

Wat vinden onze klanten?

U bent nu aangemeld voor onze nieuwsbrief.
kleurenbalk
Contact
SYNC Parkstad
AdresSportstraat 6, 6466 AW Kerkrade
Telefoon+31 455 41 55 66
Mailinfo@synckleurt.nl