De volgende fouten zijn geconstateerd:
verzendingFlexibel kwaliteitTop kwaliteit! aanspreekpuntOne Stop
SYNC Parkstad
phone+31 455 41 55 66
SYNC Parkstad phone+31 455 41 55 66
Print op plaatmateriaal

Print op plaatmateriaal


Wij bedrukken vele soorten materiaal. Van hout tot plexiglas, van dibond tot X-board, van forex tot foam, en zelfs steen, karton en metaal; wij geven alles kleur! En snijden het met onze Zünd snijplotter in elke vorm die u wilt. De materialen zijn geschikt voor buiten- en binnentoepassingen. 

 

HOUT

Een veelgebruikte toepassing is het printen rechtstreeks op deuren. Zo maak je van een vaak saai oppervlak een prachtig reclamebord. Een bijkomend voordeel is dat de deur vaak veel minder 'aanwezig' is wanneer er een prachtig beeld op is geprint. Andere veel bedrukte materialen zijn bijvoorbeeld spaanplaat, multiplex en MDF. Deze worden gebruikt als meubelpanelen of wandbekleding.

 

Voor extra duurzaamheid kan er gekozen worden voor het aflakken van uw panelen. In onze lakstraat brengen we dan twee lagen lak aan; 

  • Lifetime coating: deze laag vult minimale hoogteverschillen in het printoppervlak, de print krijgt hierdoor een zeer strakke en gladde uitstraling. Tevens zorgt deze laag voor extra stootvastheid waardoor uw paneel minder snelt beschadigd en dus langer meegaat.
  • Finish coating: deze laag zorgt voor een matte uitstraling die minder hinderlijke lichtinval weerspiegelt.

 

KARTON

De meest gebruikte kartonsoort zijn: display board, X-board en massief karton. De dikte varieert van 2 mm tot wel 16 mm. allen voor binnen De toepassingen zijn legio 

Heeft u vragen? wij helpen u graag!
Wij verzorgen graag een offerte op maat!

Wat kunnen we voor u betekenen

Print/druk

Signing

Promotieartikelen

Mailings

Maatwerk

Wat vinden onze klanten?

U bent nu aangemeld voor onze nieuwsbrief.
kleurenbalk
Contact
SYNC Parkstad
AdresSportstraat 6, 6466 AW Kerkrade
Telefoon+31 455 41 55 66
Mailinfo@synckleurt.nl