De volgende fouten zijn geconstateerd:
verzendingFlexibel kwaliteitTop kwaliteit! aanspreekpuntOne Stop
SYNC Parkstad
phone+31 455 41 55 66
SYNC Parkstad phone+31 455 41 55 66
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Hoe vraag ik een offerte aan?

Het makkelijkst is het om een mail te sturen naar verkoop@synckleurt.nl of klik op deze link voor het aanvragen van een offerte.

Wat zijn de formaten die ik kan laten bedrukken/beprinten?

Als het om papier gaat, kunnen wij alle formaten aan. Van A7 tot en met A0.

Als het om andere materialen gaat (dibond, glas, hout, zeildoek, linnen, etc.), kunnen wij veel. Heel veel. Neem contact op om te bespreken wat u wilt. En weet dat wij alle materialen tot in detail kunnen uitsnijden in elke vorm die u wenst.

Kunnen jullie ook behang printen?

Zeker! Het resultaat van zo’n make-over is verbluffend. Loop gerust eens bij ons naar binnen; onze gang is een voorbeeld van zo’n metamorfose. De standaard witte muren hebben wij behangen met een stadstafereel; een Amsterdams straatje in de Jordaan.

Hoe krijg ik mijn bestelling?

U kunt uw bestelling altijd bij ons komen afhalen, tijdens kantooruren. Maar we kunnen deze ook tegen een kleine vergoeding langs komen brengen.

Als u een mailing wilt versturen, regelen wij dat natuurlijk ook voor u. Wij werken nauw samen met Business Post Zuid-Limburg.

Hoe krijg ik de factuur?

Een factuur ontvangt u van ons altijd digitaal. Maar u kunt ook altijd betalen als u de bestelling af komt halen. We hebben een pinautomaat en u kunt ook altijd contant betalen.

Hoe snel kan ik een offerte verwachten?

Wij streven ernaar om u binnen één werkdag een offerte te sturen. Dit lukt soms eerder en soms ietsje later. Afhankelijk van de drukte en de complexiteit van de aanvraag.

Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

Dat is afhankelijk van de complexiteit. Soms kan dat dezelfde dag, vaak binnen één dag na akkoord op de drukproef, maar soms kan dat binnen een dag of tien.  

Heeft u vragen? wij helpen u graag!
Wij verzorgen graag een offerte op maat!

Wat vinden onze klanten?

U bent nu aangemeld voor onze nieuwsbrief.
kleurenbalk
Contact
SYNC Parkstad
AdresSportstraat 6, 6466 AW Kerkrade
Telefoon+31 455 41 55 66
Mailinfo@synckleurt.nl